Hygge, happiness and the best work-life balance in the world

– What can be learned from the Danes?

Den berømte replik fra Shakespears Hamlet ”Something is rotten in the state of Denmark” synes heldigvis ikke at være retvisende i dag, tværtimod!

Danskerne er i årevis blevet kåret som det lykkeligste folk i verden. De er de seneste år blevet kendt for begrebet hygge og for det ikke skal være nok, så viser helt nye undersøgelser, at de er verdensmestre i work-life balance.

”It’s not just the workers: Danes rank above average in an intimidatingly long list of areas: environmental quality, civic engagement, education, skills, jobs, earnings, well-being, personal security and social connections.” – World Economic Forum, March 2017

I Danmark har de også arbejdsglæde som direkte oversat til engelsk ville hedde work-joy. Igen et begreb der, ligesom hygge, ikke findes på samme måde i andre lande.

Hvad er det danskere er så gode til? Hvad er det ved deres livsstil og måde at arbejde på, der gør dem både lykkelige og i stand til at opleve arbejdsglæde og hygge?

Dit udbytte

På foredraget her lærer du om de faktorer der har vist sig at have størst indflydelse på danskernes wellbeing revolution og succes – både i forhold til den enkeltes livsstil og mindset, og i forhold til ledelse og arbejdsliv.

Hvad kan du og dine kolleger lære af danskerne? Det ved du efter at have deltaget på dette foredrag.

Emnet her tilbydes som foredrag på 1,5 eller 3 timer, eller som workshops på 5 timer. Det tilbydes på dansk og engelsk, som face-to-face eller via live webinarer med op til 100 deltagere.