Positiv Psykologi der virker

– Sæt dine topstyrker i spil

Positiv Psykologi handler om at fokusere på det, der virker og som skaber trivsel og glæde.

Vi lever i en kultur, der på mange måder er en fejlsøgningskultur, og vores hjerne er sågar indrettet til at vægte negative oplevelser og følelser højere en positive. Men der er godt nyt. Positivitet og styrker kan trænes! Vi kan kalde det mental fitnesstræning – og alle kan være med.

Forskning viser, at det kan betale sig at fokusere på successer og topstyrker, frem for ensidigt at fokusere på svagheder og mangler – og det gælder i både privatlivet og arbejdslivet. Styrkefokus øger vores energi og engagement, og det fremmer vores læring og arbejdsglæde.

Kender du dine topstyrker?

På foredraget her får du simple værktøjer til at spotte dine egne og andres topstyrker, og vi ser også på, hvordan de kan trænes og føre til mere flow, effektivitet og glæde i hverdagen.

Med et kendskab til dine egne og andres styrker, kan du langt nemmere gøre en positiv forskel.

Udbytte

Du får en grundlæggende forståelse for betydningen af et positivt fokus, og simple øvelser til at træne positivitet og arbejdsglæde.

Du introduceres for de 24 personlige karakterstyrker, og lærer, hvordan du kan spotte topstyrker hos dig selv og andre. Derudover får du værktøjer til mental fitnesstræning, som kan bruges af dig selv og i dit team af kolleger.

Emnet her tilbydes som foredrag på 1,5 eller 3 timer, eller som workshops på 5 timer. Det tilbydes på dansk og engelsk, som face-to-face eller via live webinarer med op til 100 deltagere.