Wellbeing 2.0

– Sådan bliver du den bedste version af dig selv

Wellbeing handler om vores trivsel, og om hvordan vi bliver den bedste version af os selv. Hvor man traditionelt har fokuseret på forebyggelse af sygdomme og lidelser, fokuserer man indenfor forskning i wellbeing på, hvad der gør os stærkere, glade og tilfredse.

Tiden er løbet fra et ensidigt fokus på fysisk sundhed, og forskningen viser f.eks. at vi skal nyde for at kunne yde vores bedste – både privat og arbejdsmæssigt.

På foredraget her tages du igennem KRAMS faktorerne, så du får genopfrisket hvorfor Kost, Rygning, Alkohol, Motion og Søvn har en betydning for vores sundhed og trivsel – og så dykker vi dybere i PERMA modellen for wellbeing, med elementerne:

  • Positive følelser
  • Engagement (flow)
  • Relationer
  • Mening
  • Accomplishment (Præstation)

Dit udbytte

Du vil både få et indblik i de forskellige elementers betydning for vores trivsel, og helt konkrete værktøjer til at forbedre din egen wellbeing. Derudover vil vi se på, hvordan I som kolleger kan støtte hinanden, og være med til at skabe en wellbeing kultur i jeres virksomhed.

Der er ingen løftet pegefinger her! Fokus holdes positivt, og der er plads til at vi kan smile af vores styrker, svagheder og udfordringer i arbejdet med øget wellbeing.

Emnet her tilbydes som foredrag på 1,5 eller 3 timer, eller som workshops på 5 timer. Det tilbydes på dansk og engelsk, som face-to-face eller via live webinarer med op til 100 deltagere.