Willpower for all!

Sådan hjælper du din hjerne med at ændre dårlige vaner til gode vaner. Det er viljestyrke let og simpelt.

Der er mange fordele ved at have viljestyrke og vide, hvordan man skal bruge den. Vi kan bedre styre vores fokus i livet og sikre at vores handlinger og livsstil er i overensstemmelse med vores mål og ønsker. Og det gælder både på arbejdet og privat.

Vores hjerne søger konstant at finde genveje og spare på energien, og det gør den blandt andet ved at danne vaner. Ikke alle vaner er dog lige hensigtsmæssige, og det er i forhold til dem vi oftest oplever behovet for viljestyrke. Vi vil gerne have styrken til at gøre ”det rigtige” frem for at falde for fristelserne og gøre som vi ellers plejer.

Der er håb forude. Viljestyrke kan læres og trænes, og der findes faktisk en vej til at udskifte dårlige vaner med gode vaner. Det er ikke så kompliceret, og hvis du tænker, at du rigtig gerne vil have mere viljestyrke – så har du det ligesom de fleste andre. Det er helt normalt.

Dit udbytte

På foredraget lærer du om viljestyrkens anatomi, og får en forståelse for, hvorfor vores lyster og impulser ikke altid er til vores eget bedste, hvorfor dårlige vaner opstår – og vigtigst, hvordan du kan lave om på dette!

Du lærer at træne din viljestyrke – trin for trin – det er simpelt, det skal gøre ét skridt af gangen, og det gøres bedst med et smil.

Emnet her tilbydes som foredrag på 1,5 eller 3 timer, eller som workshops på 5 timer. Det tilbydes på dansk og engelsk, som face-to-face eller via live webinarer med op til 100 deltagere.