Work-Life-Tech

– Få en personlig digital strategi

Teknologien fylder naturligt mere og mere, og den er på mange måder uimodståelig. Er du for eksempel klar over, at vi gennemsnitligt tjekker vores mobiltelefon 150 gange om dagen? Og scroller mere end 8.000 kilometer om året?

Hvis vi skal følge med og skabe wellbeing så skal vi bruge teknologien hensigtsmæssigt og have den til at arbejde med os i stedet for at lade den styre vores hverdag.

De mange programmer, apps og services der findes i dag, er designet til at holde os fanget ved skærmen så længe som muligt. Med mobile enheder som smartphones, Ipads og bærbare computere kan vi være online hvor som helst og når som helst. Konsekvensen er for mange, at de mange muligheder og indbydende digitale oplevelser ender som en tidsrøver og at vores privatliv og arbejdsliv i stigende grad smelter sammen.

Vi er ofte ubevidste om vores egne digitale vaner og derfor er der brug for synliggørelse og en personlig digital strategi, så vi bruger teknologien mere hensigtsmæssigt og uden at gå glip af noget. Vi skal andre ord fokusere på work-life-tech blend.

Få inspiration på gratis webinar

Ønsker du lidt inspiration til, hvordan du kan skabe en personlig digital strategi? Så se eller gense det gratis webinar nedenfor, som jeg har lavet sammen med Danica Pension.

Dit udbytte af foredraget

Udbyttet af foredraget er en indsigt i den rolle teknologien spiller i vores hverdag, og en guide til, hvor, hvornår, hvordan og hvorfor vi med fordel kan bruge teknologien til vores fordel.

Lær om dine digitale vaner og få mere tid – såvel arbejdsmæssigt som privat.

Emnet her tilbydes som foredrag på 1,5 eller 3 timer, eller som workshops på 5 timer. Det tilbydes på dansk og engelsk, som face-to-face eller via live webinarer med op til 100 deltagere.