Camilla Hilbrands – Wellbeing expert

Camilla Hilbrands stiftede virksomheden At Work A/S i 1992 i en alder af 20 år, og har været aktiv som wellbeing ekspert lige siden. Hun har fulgt og været med til at skabe udviklingen i sundhed og trivsel på arbejdspladsen og har blandt andet siddet som ekspert i Nationalt Center for Sundhedsfremme på arbejdspladsen.

Camilla er en erfaren leder, underviser og foredragsholder, og bruger størstedelen af sin tid på at udvikle og formidle kurser og koncepter der sigter på øget wellbeing for enkeltpersoner og grupper.

Anbefalinger

“The way you present is very impressive with an excellent combination of simple and down to earth slides and cliff hanging exemplifications. Great way you managed to get everyone involved.” – Kim Enrum, CSO Surface, MbH, Microsoft Denmark

“Camilla opleves som en meget inspirerende, nærværende og situationsbestemt foredragsholder, med gennemslagskraft. Camilla demonstrerede det i sit indlæg om Positivt Fokus, ved et medarbejderseminar og workshop, hvor ledelsen præsenterede strategi og inddrog medarbejderne i formulering af virksomhedens grundfortælling.” – Torben Flinch, Direktør, Østdansk Landboforening

“Camillas foredrag er meget forfriskende. Man bliver husket på, at det er overraskende uambitiøst ikke at vende problemerne på hovedet og tænke positivt. Kan varmt anbefales.” – Læge Morten Albrechtsen fra Nanovi A/S

Om Camilla

Kreativitet, ærlighed og social intelligens er Camillas topstyrker, og hun er derudover kendt for sin passion for, og bog om, pandekager. Hun har et grundlæggende ressourceorienteret innovativt fokus, og baserer sine foredrag og workshops på den nyeste forskning indenfor positiv psykologi, neuroscience og behavioural science.

Camilla er en uformel og humoristisk foredragsholder, og med et solidt fagligt fundament efterlader hun altid sine tilhørere med aha oplevelser og konkrete værktøjer de kan bruge med det samme.

Camilla er aktiv deltager og netværker ved diverse konferencer, herunder TED konferencer, og hun er derudover blevet optaget som medlem af Richard Bransons ”Change Makers and Rule Breakers”, og stor tilhænger af mottoet: Be the change you wish to see in the world.

“These gatherings have become incredible incubators of brilliant ideas in magical settings. I’m honoured to host entrepreneurs who have the vision to see the potential of a better world.” – Sir Richard Branson.

Compassion pancakes

Én gang om året er det international pandekagedag og i forbindelse med denne særlige dag, lancerede Camilla bogen Compassion Pancakes i 2017. Compassion Pancakes en opfordring til at bruge pandekager som positiv motivation for gode gerninger, hele året.

Køb bogen på Amazon

Bogen indholder 100 sider med beskrivelse af alt fra pandekagens historie, hen over pandekager som Positiv Psykologi, til 18 fantastiske opskrifter på blandt andet danske, islandske, argentinske, koreanske og amerikanske pandekager, samt pandekagekage, julepandekager og pandekager inspireret af kærnemælkskoldskål.

Bogen indeholder desuden en beskrivelse af Compassion Pancakes som event/arrangement, der forener glæden ved at bage og spise pandekager, med en positiv forpligtelse til at glæde andre med en god gerning, og dele den til inspiration.