Wellbeing kurser

Har et af nedenstående kurser din interesse? Måske overvejer du at tilbyde et kursus til dine ansatte, eller du ønsker at tage kursus sammen med dine kollegaer? Hør om dine muligheder ved at kontakte mig på e-mail camilla@atwork.dk eller på telefon 4448 6100.


Bliv Positiv Psykologi Vejleder

Med fokus på emner som flow, positive relationer, mindfulness, styrker, empati, robusthed og lykke, får du på kurset til Positiv Psykologi Vejleder et helt anderledes perspektiv, med værktøjer til at gøre en positiv forskel.

Kurset tages som 100% online undervisning.

Om kurset    Tilmelding virksomhed    Tilmelding privat


Bliv Styrkekonsulent

Du får på kurset en indsigt i, og forståelse for, den positive psykologis fokus, og lærer dybdegående om de enkelte karakterstyrker, samt hvordan disse trænes og styrkes. I den forbindelse bliver du fortrolig med styrketestning og anvendelsen af styrkekort.

Undervisningen foregår som 3 live Webinarer og 30 lektioners E-learning.

Om kurset    Tilmelding virksomhed    Tilmelding privat


Bliv Mindfulness Instruktør

Som Mindfulness instruktør vil du kunne instruere enkeltpersoner eller mindre grupper i, hvordan de kan integrere Mindfulness i deres hverdag og på den måde opnå øget sundhed, det vil sige fysisk, psykisk og socialt velvære.

Kurset kan tages som klasseundervisning i hele landet.

Om kurset    Tilmelding virksomhed    Tilmelding privat


Bliv Lifecoach

Coaching har gennem mange år gjort sit indtog i erhvervslivet som et ledelsesværktøj, der har fokus på såvel grupper som individer. Metoden har her vist sig at være yderst effektiv og er blevet en hjørnesten i den værdibaserede ledelse på grund af positive resultater.

Uddannelsen tages som online undervisning og klasseundervisning.

Om uddannelsen    Tilmelding virksomhed    Tilmelding privat